Banderes LGTBI

Objectius de l'associació:​

 Propiciar un espai de trobada i coordinació entre els seus membres per a la reflexió i el debat sobre aquells temes que afecten majoritàriament al col·lectiu lgtbi+.

Col·laborar amb d’altres grups i/o entitas que treballin en el camp de la diversitat afectivosexual.

Realitzar un treball de denúncia de la lgtbifòbia i, en general, de totes les discriminacions que pateixen les persones per motiu de la seva orientació sexual o de la seva identitat de gènere.

 

Conscienciar a la societat sobre la necessitat d’erradicar les discriminacions per motiu d’orientació sexual o d’identitat de gènere de la societat.

Socis fundadors Mataró LGTBI

La creació 

L'associació es va fundar formalment el 5 de juny de 2018, a partir de la iniciativa de 7 persones de Mataró, amb ganes de fer coses per donar presència i visibiltat al col·lectiu LGTBI a Mataró, i per treballar en la defensa dels drets i les llibertats de totes les persones LGTBI.

Socis fundadors Mataró LGTBI
Presentació associació Mataró LGTBI

La presentació oficial

El 25 de juny de 2018, l'associació es va presentar al conjunt de la ciutat de Mataró, amb la realització d'un acte formal a la sala noble de Can Palauet.

A l'acte, a més dels representants de l'associació, vam comptar amb la presència de Quim Roqueta, en representació de la Plataforma LGTBI de Catalunya i de membres de l'associació LGTBI de Terrassa.

Més de 60 persones ens van acompanyar en aquest acte tan especial per a nosaltres.

Logo Mataro LGTBI.jpg

Vols acompanyar-nos en aquest projecte?

L'Associació Mataró LGTBI és un espai obert a tota la comunitat.

Segueix-nos i estigues al dia a través de les nostres xarxes socials;

Vine als actes i activitats que organitzem;

I si vols, participa activament.