Objectius:​

 Propiciar un espai de trobada i coordinació entre els seus membres per a la reflexió i el debat sobre aquells temes que afecten majoritàriament al col·lectiu lgtbi+.

Col·laborar amb d’altres grups i/o entitas que treballin en el camp de la diversitat afectivosexual.

Realitzar un treball de denúncia de la lgtbifòbia i, en general, de totes les discriminacions que pateixen les persones per motiu de la seva orientació sexual o de la seva identitat de gènere.

 

Conscienciar a la societat sobre la necessitat d’erradicar les discriminacions per motiu d’orientació sexual o d’identitat de gènere de la societat.

La creació 

L'associació s'ha fundat formalment el 5 de juny de 2018, a partir de la iniciativa de 7 persones de Mataró, amb ganes de fer coses per donar presència i visibiltat al col·lectiu LGTBI a Mataró, i per treballar en la defensa dels drets i les llibertats de totes les persones LGTBI

La presentació oficial

El 25 de juny de 2018 l'associació s'ha presentat formalment al conjunt de la ciutat de Mataró, amb la realització d'un acte formal ala sala noble de Can Palauet.

A l'acte, a més del representants de l'associació, vem comptar amb la presencia de Quim Roqueta, en representació de la Plataforma LGTBI de Catalunya, i de membres de l'associació de LGTBI de Terrassa.

Més de 50 persones ens van acompanyar en aquest acte tan especial per a nosaltres.

Vols acompanyar-nos en aquest projecte?

L'Associació Mataró LGTBI es un espai obert a tota la comunitat.

Segueix-nos i estigues al dia a través de les nostres xarxes socials.

Vine als actes i activitats que organitzem

I si vols, participa activament.

Associació Mataró LGTBI

lgtbimataro@gmail.com

  • Facebook Social Icon
  • Icono social Instagram
  • Icono social Twitter

©2018 Associació Mataró LGTBI

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now