top of page
LGTBI_MATARO_LOGO_2020_SIN FONDO.png

Qui som

Objectius de l'associació:​

 Propiciar un espai de trobada i coordinació entre els seus membres per a la reflexió i el debat sobre aquells temes que afecten majoritàriament al col·lectiu lgtbi+.

​​

Col·laborar amb d’altres grups i/o entitas que treballin en el camp de la diversitat afectivosexual.

Realitzar un treball de denúncia de la lgtbifòbia i, en general, de totes les discriminacions que pateixen les persones per motiu de la seva orientació sexual o de la seva identitat de gènere.


Conscienciar a la societat sobre la necessitat d’erradicar les discriminacions per motiu d’orientació sexual o d’identitat de gènere de la societat.

Qui som: Acerca de
Socis fundadors Mataró LGTBI

La creació

L'associació es va fundar el 5 de juny de 2018 a partir de la iniciativa de 7 persones (David, Mar, Xevi, Jesús, Heidi, Olga i Meri) de Mataró amb ganes de fer coses per donar presència i visibilitat al col·lectiu LGTBIQ+ a Mataró, i per treballar en la defensa dels drets i llibertats de totes les persones del col·lectiu.

Qui som: Acerca de
Presentació associació Mataró LGTBI

La presentació

El 25 de juny de 2018, l'associació es va presentar al conjunt de la ciutat de Mataró, amb la realització d'un acte formal a la sala noble de Can Palauet.

A l'acte, a més dels representants de l'associació, vam comptar amb la presència de Quim Roqueta, en representació de la Plataforma LGTBI de Catalunya i de membres de l'associació LGTBI de Terrassa.

Més de 60 persones ens van acompanyar en aquest acte tan especial per a nosaltres.

Qui som: Acerca de
bottom of page