top of page

Política de privacitat

Som l'associació sense ànim de llucre Mataró LGTBI+ amb CIF G67279281 i web www.matarolgtbi.org i e-mail de contacte lgtbimataro@gmail.com 

Tota comunicació amb Mataró LGTBI+ per qualsevol mitjà de comunicació (correu electrònic, formulari web, whatsApp o xarxes socials), suposa el consentiment perquè les teves dades personals siguin incorporades a un fitxer amb titularitat de Mataró LGTBI+, que té direcció fiscal al carrer Juan Sebastian Elcano, 6 (08302-Mataró).

Aquestes dades de caràcter personal seran tractades conforme el que disposa la Ley Orgánica 15/1999, de 13 de deciembre, de Protección de Datos de Carácter Personal.

Recopilem aquesta informació amb motiu de: 


  1. Proporcionar i operar serveis; 

  2. Per poder contactar amb els nostres visitants i usuaris amb avisos generals i relacionats amb els nostres serveis i activitats; 

  3. Per crear dades estadísitiques d'ús de la web;

  4. Per complir amb les lleis i regulacions aplicables.


Wix.com

La nostra web està allotjada a la plataforma Wix.com. Wix.com ens proporciona la plataforma en línea que ens permet mostrar-te les nostres activitats i projectes. Les teves dades poden emmagatzermar-se a través de Wix.com, les bases de dades i les aplicacions generals de Wix.com. Ells emmagatzenen les teves dades en servidors segurs darrere d'un firewall.


Formulari de contacte

Les dades introduïdes al nostre formulari de contacte tenen la finalitat de l'enviament per e-mail d'informació. No fem spam.

Tens dret a l'accès, rectificació, supressió, anonimat, portabilitat i oblit de les teves dades.

Com executar els teus drets:

Pots dirigir una comunicació per escrit al domicili social de Mataró LGTBI+ o a la direcció de correu electrònic indicada, que inclogui en ambdòs casos fotocòpia del teu DNI o un altre document identificatiu similar, per sol·licitar l'exercici dels teus drets següents:

  • Dret a sol·licitar l'accès a les teves dades personals: podràs preguntar a Mataró LGTBI+ com estem utilitzant les teves dades.

  • Dret a sol·licitar la rectificació (en cas que siguin incorrectes).

  • Dret a sol·licitar la limitació del seu tractament, en aquest cas únicament seran conservades per Mataró LGTBI+ per a l'exercici o la defensa de reclamacions.

  • Dret d'oposició al tractament: Mataró LGTBI deixarà de tractar les dades excepte per motius legítims o en l'exercici o defensa de possibles reclamacions.

  • Dret a esborrar les teves dades i excepte per imperatiu legal s'esborraran després de la confirmació.


Informació adicional

Models, formularis i més informació sobre els teus drets: Página oficial de la Agencia Española de Protección de Datos

Possibilitat de retirar el consentiment: en el cas de que hagis otorgat el consentiment per alguna finalitat específica, tens dret a retirar-lo en qualsevol moment.

Com reclamar davant l'Autoritat de Control: Si consideres que hi ha un problema amb la forma en que Mataró LGTBI+ utilitza les teves dades, pots reclamar a l' autoritat de protecció de dades corresponent, sent la Agencia Española de Protección de Datos, l'indicada en el cas d'Espanya.

Política de privacitat: Texto
bottom of page