IMG-20191222-WA0012.jpg

Tallers i formacions per a escoles, instituts i espais de lleure

Des del primer moment de la nostra creació com a entitat, un dels eixos i reptes que vam marcar com a prioritari era l'educació, tot i ser conscients de la dificultat i responsabilitat que això suposa.

Gairabé des de l'inici de la creació de l'associació vam rebre una forta demanda de tallers o xerrades de molts col·legis i instituts, la qual cosa ens va reforçar en la nostra idea de donar aquest servei.

És per això que, des de 2020, vam crear una comissió d'educació integrada per socis i sòcies de l'entitat que són mestres, psicòlegs, pedagogues i d'altres professions que els capaciten per treballar amb estudiants, sigui quin sigui el seu nivell. Això sí, el desaventatge de que es dediquin profesionalment a l'educació és que l'horari per impartir aquestes formacions no és del tot flexible.

Si n'ets conscient d'això i treballes a un col·legi, institut o bé participes a un esplai, espai jove i creus que podria ser interessant que anèssim a fer una xerrada sobre diversitat afectiva i sexual, no dubtis a posar-te en contacte amb nosaltres per donar-te informació.