Presentació de la revista Orgull

El dissabte 19 de juny vam encetar els actes en commemoració del Dia Internacional pels drets del col·lectiu LGTBI+ amb la presentació del número especial de la revista de Planeta Lletra.

La revista porta per títol 'Orgull' i és una col·laboració dels membres d'ambdues associacions amb relats curts que porten com a protagonistes personatges del col·lectiu.


La presentació va tenir lloc a la cafetería Arquera del carrer Pujol de la nostra ciutat i va comptar amb membres d'ambdues entitats, així com amb la regidora d'Igualtat, Feminismes i LGTBI, la senyora Marisa Merchán, i l'adjunta a Cultura, la senyora María José Pérez Carrasco.


Per donar més caliu a la presentació, a banda d'explicar la importància de visibilitzar i veure reflexades les vides de les persones del col·lectiu en les diferents vessants de la vida i posar en valor el treball conjunt d'entitats de la ciutat, vam poder prendre alguna cosa per celebrar que, poc a poc, anem retrobant-nos i recuperant la nostra vida social.

Diversos autors i autores van llegir un petit fragment dels seus relats per deixar amb ganes de més als assistents.


Sens dubte un gran migdia de retrobaments, de visibilització i de reivindicació de la visibilització del col·lectiu i de la cultura.

Per cert, si voleu la revista, escriviu-nos i veiem com la podeu aconseguir. Són només 2 euros ;-)


2 vistas0 comentarios

Entradas Recientes

Ver todo