La dona no neix, es fa

Aquest any 2021, per primera vegada des de la nostra creació com a entitat, hem volgut participar activament, amb acte propi, als actes enmarcats dins la campanya del 8 de març, com a membres actius que som del Consell d'Igualtat, Feminismes i LGTBI de la ciutat de Mataró.


Vam estar treballant durant setmanes en propostes per portar a terme durant aquests dies i donant suport a les entitats que formen part del Consell en la proposta de manifest conjunt. Les companyes de Teixit de dones Mataró van ser les encarregades de coordinar el manifest i l'acte central portat a terme el mateix dia 8 de març davant de la porta de l'Ajuntament.

Durant la tarda, diverses companyes i companys vam portar cartells reivindicatius i els vam penjar al llarg de La Riera, així com també vam llegir la nostra part del manifest.Podeu trobar el vídeo al nostre perfil d'Instagram.

El dia 9 vam organitzar una xerrada online amb activistes històriques trans com la Mar Cambrollé i la Fina Campàs. Sens dubte unes lluitadores valentes que no pararan fins a aconseguir que es porti a debat la proposta de #LleiTransEstatal , una necessitat, no només pel col·lectiu trans sino per a tota la societat que veurà ampliats els seus drets.


Si no vau tenir l'oportunitat de seguir la xerrada en directe, la podeu trobar al nostre canal de YouTube.

Durant tot el mes de març, hi haurà activitats a la nostra ciutat per reclamar una igualtat real entre homes i dones.

Podeu trobar més info a la web www.mataro.cat/8m

7 vistas0 comentarios

Entradas Recientes

Ver todo