Conveni de col·laboració

De vegades la vida et sorpren amb iniciatives d'economia solidària que no esperes.

És el cas de la creació de l'agrupació Immobiliàries Solidàries Maresme.


Fa uns mesos es van posar en contacte amb nosaltres per explicar-nos el seu projecte i la seva idea de negoci. Són un negoci, perquè ho són i volen guanyar diners, (qui no?), però amb la visió de generar riquesa també a la comarca. I ho fan donant suport econòmic i de difusió a diferents entitats socials del Maresme, entre les quals ens trobem.


"Nosotros debemos ser el cambio que queremos ver en el mundo"

Mahatma Gandhi

Immobiliàries Solidàries Maresme (I.S.M.) es la primera i única iniciativa solidaria que uneix les principals immobiliàries del Maresme. Són una agrupació del col·lectiu API i col·laboren i comparteixen els encàrregs de venda en exclusiva de les propietats que cadascuna de les immobiliàries capten, gestionant els immobles de manera conjunta i treballant amb el mateix codi ètic.

Si estas pensant vendre o comprar una casa, fer-ho amb I.S.M. es fer-ho bé. És la inmobiliària de les famílies exigents i de les persones amb cor <3


Aquesta super immobiliària del Maresme té com a objectiu, oferir el millor servei profesional per vendre els immobles de forma ràpida i responsable, aportant una part dels seus honoraris a entitats locals que millorin la qualitat de vida de les persones, els animals i el medi ambient de la comarca.

ÉS PER AIXÒ QUE DONEN EL 6% DELS SEUS HONORARIS DE LA VENTA DE CADA IMMOBLE.


Així que recorda, si has de vendre un pis, un parking, un local, qualsevol immoble, pense en aquesta immobiliària que treballaran per aconseguir-te el millor preu, alhora que donaran un 6% dels seus honararis per financiar campanyes contra la la lgtbifòbia i de visibilitat del col·lectiu LGTBI.

Agraïm poder formar part d'aquesta iniciativa amb l'objectiu de generar donacions per donar suport a les persones en situació de discriminació per motius d'orientació sexual o identitat de gènere. Les sinèrgies i fer xarxa és important per nosaltres i com diuen a ISM: "Caminem junts cap a un Maresme més solidari i respectuós.5 vistas0 comentarios

Entradas Recientes

Ver todo